outburstmetal

Ontstaan van muziekstromingen zoals heavy metal

Ontstaan van muziekstromingen zoals heavy metal

Muziek is in deze wereld heel belangrijk. Zo heb je veel mensen die naar muziek luisteren voor verschillende soorten redenen. Het kan dan zo zijn dat je erna luistert zodat je dingen makkelijker kan doen. Het kan bijvoorbeeld motiverend werken en dit kan handig zijn voor je studie of bijvoorbeeld als je gaat sporten. Zo heb je ook veel verschillende soorten muziek en kan je denken aan bijvoorbeeld pop, metal, heavy metal en rock. Alsnog heb je veel meer verschillende soorten en is het van belang dat je eentje vind die bij je past. Ook kan je kijken naar het begin van sommige stromingen binnen de muziek. Dit kan bijvoorbeeld Heavy metal zijn. Hierbij is het van belang om te weten dat je weet hoe dit is ontstaan. Heavy metal komt dan ook vanaf metal en is hier dan ook onderdeel van. Metal is dan weer een onderdeel van rock en is dit vanaf hier ook ontstaan. Dit komt doordat mensen rock niet leuk genoeg vonden en iets zwaarders wouden hebben. Dit was dan metal, maar dit was ook niet genoeg. Dus dachten ze aan heavy metal en zo is dit dan ook ontstaan. Je hebt dan ook veel mensen die hier na luisteren en dit vinden ze dan ook leuk.

Heavy metal

Heavy metal is een muziek vorm die heel zwaar is. Zo gaat het vaak over emotionele dingen en word er dan ook veel geschreeuwd natuurlijk. Je kan dan ook kijken naar bijvoorbeeld de bands die deze muziek dan maken. Dit zijn bands zoals Iron Maiden en Slayer. Deze bands worden gevormd door een lead zanger, maar daarnaast heb je dan ook nog een gitarist en iemand die speelt op de drums. De liedjes die ze maken duren vaak best lang en kunnen soms wel 8 minuten duren.

Naar een concert gaan

Daarnaast gaan mensen die veel van muziek houden ook naar een concert. Op deze manier kunnen ze genieten van de muziek en kijken naar de artiest die deze muziek heeft gemaakt. Veel mensen vinden dit dan leuker dan alleen te luisteren naar de muziek. Ook kun je natuurlijk veel leuke dingen doen in een concert. Zo kan je dansen met andere en kan je ook meezingen met de artiest. Hier betaal je dan wel geld voor en kan een concert al snel 50 euro kosten per kaartje. Daarnaast kan je op een concert ook vaak wat eten en drinken.

MEER TE WETEN KOMEN

artiesten

Instrumenten